0

Niciun produs în coș.

QFORT 2012

Dragostea trece, QFORT rezistă

Nu vreau să te mai văd

Mihaela Ștefănică îmi povestește ideea. O tânără își ia la revedere de la un iubit, aruncându-i de la geam lucrurile în stradă. Apoi de la un alt iubit. Apoi de la un alt iubit. Dragostea trece, QFORT rezistă. Interesant, zic eu, hai să facem o serie nesfârșită de scene, să filmăm cel mai lung serial de publicitate. Să surprindem spectatorii cu cât de multe scene sunt. Să fie un fel de „Can you hear me now?”, campania pentru telecomul din State care a ținut ani de zile. Mă entuziasmez, ca de obicei când simt mirosul unei premiere, și reușesc să entuziasmez și clientul.
Filmăm 24 de scene diferite. De primăvară, de vară, de toamnă, de iarnă, de seară, de noapte, de zi, de soare, de ploaie. Fata își la la revedere de la iubitul francez, spaniol, fotbalist, cowboy, student, motociclist, astronaut, etc. Cu trei scene pe spot, ies opt spoturi diferite.
Sunt fericit, dar degeaba. Banii de media nu ne ajută să stârnim buzz-ul. Tot serialul nostru special are un impact moderat. Fac un edit de Nike în care bag toate scenele. Iese spectaculos. Nu știu dacă l-ați văzut prea des, că s-a dat spre sfârșit. Asta e. Măcar am luat un shortlist la Portoroz pentru montaj.

Echipa:
Concept, copy: Mihaela Ștefănică
Regizor: Liviu David
Casa de producție: Reload