0

Niciun produs în coș.

O’Mac 2021

Aparent doar un business de vândut unelte agricole. În spate, respect și dedicare absolută pentru cei care practică cea mai grea meserie din lume. Oamenii de la O’Mac ne-au transmis ceva ce nu se poate scrie într-un brief. Pasiune.

Slogan: Semida Durigă, Liviu David

Brand manifesto: Semida Durigă

Scenariu și regie spoturi de produs: Liviu David

Text outdoor: Liviu David, Semida Durigă

Execuții outdoor: Liviu David

Direcție brand: Brandient

Brand Manifesto (de Semida Durigă)

Pământul

Ne îngrijește, ne hrănește, ne dă rădăcini puternice și ne învață să fim harnici, recunoscători, statornici. Ca o mamă.

Pământul ne dă dor, ne oferă sens și ne predă valorile importante. Ca o școală.

Pământul ne cheamă dis de dimineață, ne muncește, ne încovoaie și ne tratează neîndurător. Nu negociază, nu suportă amânare, nu dă pe datorie și nu face concesii. Ca un șef.

Îl iubim pentru că din pământ creștem. Îl respectăm pentru că la el ne întoarcem an de an. Îl tratăm cu sfințenie fiindcă știm că doar atunci când vom fi una cu el ne vom găsi liniștea.

Gospodarul

El e omul cu ochi senini, dar perpeliți de griji. Cu mâinile murdare, dar bătătorite cinstit. Cu trupul aplecat, dar cu statura dreaptă. Cu viața aspră, dar caracterul blând. Cu suflet simplu, dar curat ca basmaua de duminică.

Indiferent că face asta zi de zi sau doar din când în când, în fața lui ne scoatem pălăria, Lui îi dedicăm toată puterea tehnologiei și inovației noastre. La el ne gândim când alegem cei mai buni furnizori din lume pentru produsele pe care i le oferim. Munca lui ne inspiră să punem pe piață doar scule și unelte care arată respect pentru timpul, efortul și buzunarul lui.

O’MAC

Și noi cei de la O’MAC suntem ca pământul. Pornim de jos, dar ne întindem până departe. Și suntem siguri că doar munca asiduă dă roade an de an.

Și noi cei de la O’Mac suntem ca gospodarul. Conștienți că ceea ce semănăm vom culege. Și că doar munca cinstită, zi dupa zi, an dupa an, aduce belșug.

Așa că atunci când suntem întrebați cum vrem să ne poziționăm în piață, răspunsul este: exact unde suntem. Între țăran și pământ. Între gospodar și întinderea lui nesfârșită de munci. Să fim noi unealta care face greul la întors brazda și scula care ajută roadele să ajungă mai repede pe masă ca să aducă bucurie tuturor.

E atât de simplu. Și atât de onest.

Pentru că știm exact ce-ți trebuie ție si te prețuim pe tine, omule care faci cea mai grea și mai nobilă muncă din lume.

Și pentru că respectăm cu adevărat pământul. Doar el ne crește.