0

Niciun produs în coș.

CONNEX GO!

O epopee

Serviciul prepaid al lui Connex. Pe vremea aceea, Connex se ocupa de campaniile serioase, iar Connex Go! de cele neserioase.

Campania s-a întins pe ceva ani, având câteva etape bine definite, pe care aș vrea să le definesc aici. Vă rog să notați că vă ascult:
– Etapa Gyuri Pascu
– Etapa Istorie medievală cu boieri
– Etapa Istorie cu Cezar si Brutus
– Etapa Istorie cu romani
– Etapa Istorie medievală cu tâlhari

Încă de la lansarea cu Gyuri, cu foarte puține excepții, am lucrat pe toată campania Connex Go!, de la Cezar și Brutus încolo fiind nu doar copy, ci și GCD pe cont.
Sloganul e semnat Florin Dumitrescu.

Etapa Gyuri Pascu

Spotul de lansare a fost scris de mine, pentru cel de Crăciun scenariul l-am scris eu și poezia Florin Dumitrescu. Pe cel cu Maria, Maria (nu l-am pus aici, că nu-mi aparține) l-a scris Radu Nicolae. Art și director de creație a fost Pilă (Costin Popescu). Regizor Fabrizio Triggari.

Istorie medievală cu boieri

Gyuri devenise prea autoritar și prea implicat în brandul Connex Go! încât să mai fie constructiv (ajunsese să spună că toate scenariile erau ideile lui). Așa că s-a decis dezlipirea lui Gyuri de imaginea brandului și înlocuirea cu file de istorie contrafăcută amuzant.

Campania de print a fost creată de Pilă și ilustrațiile de Mitică. Text: David

Cezar și Brutus

Spoturi filmate în Italia, cu actori descendenți ai Romei. Altfel nu se putea. Scenarii Liviu David, art direction Pilă, regizor Fabrizio Triggari.

Connex Prințul

Spotul aparține perioadei târzii a contului, când deja încercau la apus de soare ca să mi-l omoare, în favoarea tânărului, cool-ului și versatilului serviciu Kamarad. Oamenii au refuzat să renunțe la bătrânul și simpaticul Connex Go!, așa că mai lansam din când în când câte ceva. Dacă nu mă înșel, ăsta a fost ultimul spot Connex Go!.

Brief-ul a căzut luni dimineața, după-amiaza am prezentat, marți ne-am văzut cu casa de producție, miercuri s-a filmat, joi s-a montat și tot joi seara a fost și pe post. Să mai zică cineva că nu se poate. În proces am reușit să mă cert (din nou) cu regizorul Radu Muntean, care încerca să ilustreze un scenariu propriu. Până la urmă spotul a ieșit foarte bine, culmea, respectând chiar scriptul agenției!