0

Niciun produs în coș.

Ceaușescu a lucrat pentru CONNEX

Aș vrea să-i mulțumesc pe această cale.

Arătătorul comandantului suprem ţinteşte impetuos spre butonul de punere în funcţiune a unei măreţe realizări socialiste, alături de gingaşa sa consoartă. Aceeaşi imagine în două exemplare. Pe unul s-a suprapus textul lui Octav: „Introducerea greşită a codului PIN duce la blocarea cartelei”. Pe celălalt s-a insinuat în dreptul Elenei Ceauşescu bula lui Boţanu, care o face să şuiere vipereşte: „Conectează-i Nicule!”. Amândouă au aceeaşi semnătură: „Capitalişti din toată ţara, conectaţi-vă! CONNEX GSM”. Este propunerea agenţiei pentru campania CONNEX din Caţavencu, o revistă specială cu cititori speciali.

Peste cele câteva board-uri caşerate se abat averse de salivă însoţite de descărcări nervoase. Deasupra lor se află echipa David-Boţanu într-o crâncenă încleştare ideologică. Eu susţin respectarea template-ului şi a textului lui Octav, Boţan strigă că e mai important să fie amuzant. Spre disperarea Alinei Gavrilă, ne certăm în agenţie, în lift, în taxi, peste tot.

Am lăsat clientul să aleagă. Aneta Bogdan a aprobat conceptul şi a pus degetul pe „Conectează-i, Nicule!”. Niciunul din textele lui Octav nu a dăinuit, dar a rămas ideea lui de campanie. Seria a avut mare succes în Cațavencu şi a câştigat primele premii internaţionale pentru publicitatea românească, la festivalul Golden Drum din Slovenia în 1998. Un aur şi un argint. „Conectează-i, Nicule” a luat doar argint 🙂

Echipa:
Creative Director: Alina Gavrilă
Copy: Octav Gheorghe, Liviu David, Adrian Boțanu
Art: Adrian Boțanu