0

Niciun produs în coș.

Zilele BIZ

Cum privesc oamenii comunicarea

Insight-uri venite din frustrări. Paula își amintește cum supraestimează clienții atenția oamenilor la publicitate. Conceptul e super-generos și cu potențial mare de umor. Cred că fiecare creativ poate contribui cu câte o situație, așa că dau temă la toată lumea. Inclusiv mie. La producția spotului lucrăm din nou cu Hypno, de data asta prin Reload Film.
Pe print scriu textele împreună cu Dan Amariei, apoi dau ad-urile la mai mulți arți. Sunt reclame de typography care nu au nevoie de consistență la fonturi, fiecare dintre ei se poate juca în voie pe stilul lui.
Campania de print scrisă de mine și Dan ajunge să se bată cu un spot scris de Bogdan Costin de la 23, pentru cel mai bun copy al anului la ADOR. Sunt în juriu, iar votul juriului e indecis. Deși știu că votul meu îmi smulge practic titlul de best copywriter din mână, nu pot să mă abțin și ridic mâna pentru campania omului lui Naumovici. În România când pierzi pentru că ai fost corect ești un mare idiot. Era însă mai bun textul lor, chiar merita. Iartă-mă, Dane!

Echipa:
Concept, copy final: Paula Ionescu
Situații: Paula Ionescu, Radu Olteanu, Semida Durigă, Liviu David
Regizor spot: Hypno
Casa de producție: Reload Film
Copy print: Liviu David, Dan Amariei
Art print: Victor Barac, Adrian Isaia